Bringebærgeléfromasj med friske bær
Denne fromasjen er en superenkel og supergod dessert, med deilig smak av bringebær.
60+ min
Enkel
Slik gjør du
- 1Tilbered geléen som anvist på pakken, men reduser vannmengden til 4 dl. La geléblandingen stå til avkjøling i romtemperatur eller sett den i kaldt vannbad (men ta den opp før den begynner å stivne).
- 2Visp fløten til myk krem, og vend den myke kremen inn i den avkjølte geléblandingen. Det er viktig at geléen ikke er for varm, da vil kremen smelte og fromasjen blir kompakt.
- 3Fordel fromasjen i passende glass eller skåler. La den stå i kjøleskapet til den har satt seg, ca. 1 time. Fromasjen kan lages god tid i forveien og oppbevares i kjøleskap frem til servering.
- 4Pynt med friske bringebær, granateplekjerner og mynteblader.Tips!
På samme måte kan du lage gelé-fromasj med din favorittsmak.
Desserten passer til 4-6 personer.
- 1