Ostekake med klementinsaus

En velkjent kake med en tidsriktig saus. Med klementinsaus får du en frisk juletvist på den gode ostekaken.

60+ min
Middels
Ostekake med klementinsaus

Slik gjør du

    1. 1
      Legg gelatinplatene i bløt i kaldt vann i ca. 5 minutter.
    2. 2
      Pisk eggeplommer og sukker til eggedosis. Rør osten myk og bland den med eggedosisen. Pisk fløten til krem. Bland kremen inn i ostemassen. Varm opp appelsinjuicen, smelt gelatinen i juicen og vend blandingen inn i ostemassen.
    3. 3
      Fordel kremen i 8 like store porsjonsglass, og sett glassene kaldt til ostekremen er stivnet.
    4. 4
      Tips! Topp ostekaken med en frisk og god klementinsaus og knust havreflarn.Tips! Topp ostekaken med en frisk og god [klementinsaus](recipe:ef6daf51-176e-48db-a9c4-400ace362448) og knust [havreflarn](recipe:52d9cfdb-b72b-40a0-8a7b-65f561be15bc).