Krumkaker

Deilige krumkaker er ikke langt unna med denne oppskriften, bestående av kun fire ingredienser, som du antakeligvis allerede har i kjøkkenskapet.

20-40 min
Middels
Krumkaker
Tips!

Du kan også lage små vifteformede kaker. Skjær da krumkaken i fire like store biter med en pizzakutter eller kniv med en gang den er ferdig stekt.

Slik gjør du

    1. 1
      Smelt smøret og la det avkjøle. Pisk egg og sukker til eggedosis, og tilsett hvetemel og det avkjølte smøret vekselsvis. La røren svelle i minst 30 minutter før steking.
    2. 2
      Stek krumkakene til de er gyllenbrune i et godt oppvarmet krumkakejern.
      Rull kakene til kremmerhus, eller form de som skåler, med det samme du har tatt krumkaken ut av jernet.
    3. 3
      Tips! Server krumkakene med en frisk og god multekrem.