Prøv en ny pølserett

joker.no
Pølser er ikke forbeholdt barnebursdager og raske middager, det kan også være festmat! Her får du tips på oppskrifter med pølse til både middag, lunsj og kveldskos.

Det vanlige for nordmenn er vel å spise pølse i brød eller lompe og med ketchup og sennep, og kanskje med løk på toppen. Men det finnes så mye mer vi kan variere med tilbehør til pølsa, eller lage nye, fristende oppskrifter med pølse som ingrediens.  

Pølsen fungerer like godt som et eget måltid eller i gryteretter, wok, salater, gratenger og pai. Kanskje du får deg en ny favorittpølserett eller prøver deg på nye fristende tilbehør til pølser etter å ha lest denne saken?

For mange barn er pølser livretten, men det er mange voksne som også blir i ekstra godt humør når det settes pølser på bordet. Likevel har pølsa kanskje blitt noe man setter på bordet med litt dårlig samvittighet de dagene tidsklemma ble for stram.

Det er det ingen grunn til. Her har vi funnet frem pølseoppskrifter som sier fest! Prøv for eksempel gratinerte pølser, pølsepai eller pølse- og spinatpasta.

Setter du disse rettene på bordet blir du fort helten i huset. Du trenger heller ikke bekymre deg for å måtte tilbringe timer ved komfyren, alle rettene er enkle å lage og det du trenger finner du hos din lokale Joker.

Lykke til med pølseretten!

Relatert innhold