Grønnsaksuppe med pølse

Grønnsaksuppe er både kjapt og enkelt å lage. Denne varmende suppen med smakfulle grønnsaker og kjøttpølse, vil garantert falle i smak hos både liten og stor.

20 min
Enkel
Grønnsaksuppe med pølse
Tips!

Lag gjerne dobbel porsjon suppe slik at du har middag til flere dager. Suppen holder seg i kjøleskapet i noen dager.

Slik gjør du

    1. 1
      Finhakk hvitløk og kutt grønnsakene i ca. 1 cm store terninger. Del pølsene 1 cm tykke skiver.
    2. 2
      Kok opp vann og grønnsaksbuljong. Tilsett grønnsakene og la det småkoke i ca. 10 minutter.
    3. 3
      Skru ned varmen, ha i pølsebitene og la det trekke i 2 minutter. Rør til slutt inn smør og persille, og smak til med salt og pepper.
    4. 4
      Server gjerne med rundstykker eller flatbrød til.