Tagliatelle med kjøttpølse i kremet karrisaus

Pasta med kjøttpølse og en deilig kremet karrisaus er enkel hverdagsmat.

20-40 min
Enkel
Tagliatelle med kjøttpølse i kremet karrisaus
Tips!

Server gjerne retten med hvitløksbrød eller annet godt brød til.

Slik gjør du

    1. 1
      Skrell og finhakk eple, løk og hvitløk. Kutt kjøttpølsen i små terninger.
    2. 2
      Ha rapsolje i middels varm panne og stek kjøttpølseterningene i 5 minutter. Tilsett eple, løk og hvitløk. Fres i 5 minutter til under omrøring.
    3. 3
      Ha i hakkede tomater, fløte, karri og sukker. Smak til med salt og pepper, og la det småkoke i 10 minutter.
    4. 4
      Kok pastaen etter anvisning på pakken. Bland sausen med nykokt tagliatelle og pynt med basilikumblader.
    5. 6
      Restemiddagstips: Og av og til blir det litt middag til overs. Da er det fint å kunne bruke restene i nye smakfulle retter. Lag Bakt potet med kjøttpølsefyll av restene etter denne middagen.Restemiddagstips: Og av og til blir det litt middag til overs. Da er det fint å kunne bruke restene i nye smakfulle retter. Lag [Bakt potet med kjøttpølsefyll](recipe:b2faa092-a120-48c7-8c10-7fac1aaecab7) av restene etter denne middagen.