Kjøttpølse med frisk salat
Ruccolasalat med eple og syrlig dressing gir et forfriskende løft til pølsemiddagen!
20-40 min
Enkel
Slik gjør du
- 1Forvarm stekeovnen til 220 °C. Bland potetene med olivenolje, salt og pepper. Stek potetene i ovnen i ca. 30 minutter.
- 2Bland sammen alle ingrediensene til dressingen. Smak til med salt og pepper.
- 3Finsnitt rødløk, eple og fenikkel, bruk gjerne en mandolin. Bland grønnsakene med ruccolasalat og topp den med dressingen.
- 4Skjær noen skrå snitt i pølsene, da unngår du at de sprekker. Ha litt olje i en stekepanne og stek pølsene på middels varme i ca. 6 minutter til de er gyllenbrune, vend pølsene underveis.
- 5Server pølsene med frisk salat og stekte småpoteter til. Topp gjerne salaten med parmesan høvlet i tynne flak.
- 1