Gratinerte grillpølser

Grillpølser kan lages hele uken og er ikke forbeholdt helgekosen. Valgmulighetene til tilbehør er mange, her serverer vi tre forskjellige varianter.

20-40 min
Enkel
Gratinerte grillpølser

Slik gjør du

  1. Salsagrill:

    1. 1
      Legg pølsebrødene med pølser i en ildfast form tett i tett, slik at de ikke faller.
    2. 2
      Currygrill: Fordel hakket eple og revet ost på de 4 pølsene, dryss over litt karri.
    3. 3
      Cheddar- og bacongrill: Fordel ketchup og sennep i bunnen av pølsebrødet, fordel baconskivene og osten på de 4 pølsene, topp det hele med litt sylteagurk.
    4. 4
      Salsagrill: Fordel hakket løk, salsa og ost på de fire pølsene. Legg på litt chili om ønskelig.
    5. 5
      Gratiner pølsene på 225°C til osten er gyllen, ca. 10 minutter.