Fransk hotdog med bacon og kålsalat

Hotdogs er en enkel middagsfavoritt for store som små! Prøv denne franske varianten av pølse i brød. Her har vi toppet saftige ostepølser med forfriskende kålsalat og en pikant relish.

60+ min
Enkel
Fransk hotdog med bacon og kålsalat

Slik gjør du

    1. 1
      Start med å lage kålsalaten. Finsnitt kålen og masser saltet inn i kålen med hendene. La det stå i ca. 30 minutter, gjerne over natten. Bland kålen med olje og eddik. Smak til med pepper og sukker.
    2. 2
      Bland sammen ingrediensene til relishen.
    3. 3
      Varm opp en stekepanne med litt olje. Stek ostepølsene på middels varme til de har fin farge.
    4. 4
      Stek baconet til det er gyllent og sprøtt. Legg det gjerne over på et tørkepapir slik at overflødig fett renner av.
    5. 5
      Fyll det franske hotdogbrødet med relish, bacon og pølse. Server med kålsalat til. Potetmos passer også godt som tilbehør.
    6. 6
      Se oppskrift på franske hotdogbrød