Gratinerte pølser med aubergine

Kjedelig med pølser? Prøv denne retten med gratinerte pølser og aubergine, og du ombestemmer deg tvert.

40-60 min
Middels
Gratinerte pølser med aubergine

Slik gjør du

    1. 1
      Skjær pølser og aubergine i skiver på langs. Stek pølse- og aubergineskivene hver for seg raskt på begge sider.
    2. 2
      Fres løk og hvitløk i litt olje, tilsett salt, pepper og tomater. Kok opp og la det koke til all væsken har fordampet. Smak til med basilikum.
    3. 3
      Rør sammen kesam/cottage cheese, revet ost, egg, melk og krydder. Legg pølser, aubergine og tomatblandingen lagvis i en smurt ildfast form og hell over ostekremen.
    4. 4
      Stek på 200 °C i 30-40 minutter.
    5. 5
      Server med en salat av for eksempel tomat, salatblad, løk, oliven og basilikum. Brød er godt til.