Bondeomelett med wienerpølser

Omelett er perfekt restemat! Bruk gjerne det du allerede har til overs i kjøleskapet, og lag din egen vri.

20-40 min
Enkel
Bondeomelett med wienerpølser

Slik gjør du

    1. 1
      Del pølsene i tynne skiver, skjær potetene i terninger, snitt vårløken, og surr det i en varm stekepanne med smør til vårløken er myk og pølsene begynner å få litt farge.
    2. 2
      Pisk egg og matfløte lett sammen. Tilsett pølsene, potetene og vårløken, og krydre med litt salt og pepper.
    3. 3
      Hell blandingen i en ildfast form. Dryss over revet ost og stek bondeomeletten i forvarmet stekeovn på 220 °C i 20 minutter.
    4. 4
      Server omeletten med tacosalsa og hakket bladpersille til.
    5. 5
      Omeletten er basert på rester fra Enchiladas med wienerpølse