Raske middager for travle dager

Augustmåned med skolestart og tilbake til hverdagen kan være en travel måned for mange, her er middagene som hjelper deg ut av tidsklemma.

Årets åttende måned er todelt, i første del er det fortsatt sommer og ferie for mange, men august er også preget av at det er på tide å vende tilbake til arbeid, skole og kanskje gjenoppta andre aktiviteter. 

Alle disse gjøremålene, pluss det faktum at man kanskje aller helst vil være ute og nyte sola, kan fort gå utover middagen. Men det er ingen grunn til å kapitulere og kjøpe inn ferdigmat for resten av måneden. Her gir vi deg tips og inspirasjon til raske middager, som hele familien kan sette pris på. Rask mat kan også være sunt!

Relatert innhold

Asiatisk sticky pork

Asiatisk wok er både sunt og godt – en sikker vinner i middagsplanen! Den mørke og smakfulle sausen vi har laget her er perfekt til det saftige svinekjøttet.

Guacamole med nachos

Ekte, hjemmelaget guacamole er en selvskreven siderett i det meksikanske kjøkken. Perfekt til blant annet fredagstacoen eller som dipp til nachochipsen.

Kapteinens fylte i wrap

Ta fiskemiddagen til nye høyder i form av wraps! Her har vi fylt tortillalefser med Kapteinens fylte, salat og avokado. Men kanskje du har råvarer som skulle vært brukt opp, som du også kan ha i?

Kyllingsalat

En grønn, sunn og lettvint lunsj eller middag i sommervarmen – med smak av både salt og søtt.

Gulrotsuppe med kokos og chili

Når høsten nærmer seg er denne suppen perfekt. Full av deilige smaker og akkurat passe spicy.

Nudelsuppe med løk

Dette er en suppe som passer ypperlig på «tomt» kjøleskap med ingredienser som finnes i de fleste kjøkken. Og det beste? Den er ferdig i en fei!

Bakt gulrot i lompe

Bytt ut pølsene med bakt gulrot! Det smaker kjempegodt og er et sunt og morsomt alternativ.

Bakte tomater med asparges og fetaost

Utsøkt til en grillet biff eller koteletter, eller bare som en egen rett.

Asia-inspirert fiskeburger

Gi fiskeburgeren et realt løft med Asia-inspirert salat og søt chilisaus. En enkel, sunn og frisk rett som smaker nydelig.

Rask pølsepytt-i-panne

Pytt i panne er typisk restemat, så her trenger du egentlig ingen oppskrift. Bruk det du har i kjøleskapet og det du har lyst på! Hakkede urter på toppen løfter retten opp et hakk eller to, men blir gjerne ansett som jålete av den tradisjonelle pytt-elsker.

Tagliatelle med kalkun og fløtesaus

En rask og smakfull pastarett til hele familien.

Pastasalat med amerikansk vri

Her har du en rask, lett og utrolig god pastasalat for travle ettermiddager, hvor tiden er knapp!

Omelett i burgerbrød

Omelett er lettvint, raskt, næringsrikt og godt. Et supert lite måltid for deg som er på farten.