Rask middagsgryte med kjøttdeig og grønnsaker

Denne raske og enkle middagsgryten gjør seg selv og er en rett hele familien vil like! Server med et dryss av urter og hvitløksabaguetter ved siden av.

20-40 min
Enkel
Rask middagsgryte med kjøttdeig og grønnsaker
Tips!

Ønsker du sausen litt tykkere, kan du tilsette litt maizena
utrørt i litt vann.

Slik gjør du

    1. 1
      Stek kjøttdeig i margarin eller olje på høy varme i en jerngryte. Kutt løk, gulrot og stangselleri i skiver og poteter i grove biter. Ha grønnsaker og poteter i gryten, og stek i et par minutter før du tilsetter resten av ­­­­ingrediensene.
    2. 2
      La gryta koke i 15–20 minutter og smak til med salt og pepper.
    3. 3
      Server gjerne med nystekte hvitløksbaguetter.
    4. 4
      Denne retten inneholder ca. 750 g grønt.