Rask biffgryte med tagliatelle
Lag en saftig biffgryte med bacon og sopp og du har en supergod middag med masse smak! Server med nykokt pasta til.
20-40 min
Enkel
Tips!
Lag gjerne en ekstra stor porsjon når du først er i gang. Gryta tåler fint å fryses.
Slik gjør du
- 1Skjær baconet i strimler. Rens løk og sopp. Skjær løken i smale båter og soppen i skiver eller jevne biter.
- 2Varm en stor stekepanne, tilsett litt olje og stek baconet gyllent. Løft baconet opp av pannen, men la alt stekefettet være igjen. Stek biffstrimlene raskt over høy varme til kjøttet får god farge, krydre med
salt og pepper og ha kjøttet over på en tallerken så lenge. - 3Fortsett med soppen, tilsett litt mer olje og smør om nødvendig. Hell soppen ut av pannen og stek til slutt løken til den blir gyllen og mør. Rør inn tomatpuré, tilsett buljong og fløte og gi alt et skikkelig oppkok.
La det småkoke til sausen har tyknet noe. Smak til med salt, pepper og noen dråper sitronsaft. - 4Ha bacon, biffstrimler og sopp tilbake i pannen. Gi det hele et raskt oppkok, skru ned varmen og dryss over paprika og persille. Kok tagliatellen og server biffgryte med nykokt pasta.
- 5Har du rester igjen, passer det godt til biffgryte med potetmos
- 1