Rask gryterett med biffstrimler av svin

Denne gode gryteretten med svin passer perfekt i en travel hverdag – kjapp å lage med få og enkle ingredienser.

20-40 min
Enkel
Rask gryterett med biffstrimler av svin

Slik gjør du

    1. 1
      Finhakk løk og hvitløk. Kutt grønnsakene i terninger (ca. 1 x 1 cm). Tilbered ertene etter anvisning på pakken.
    2. 2
      Fres kjøttet i en varm panne med olje, bruk gjerne en jerngryte. Krydre med litt salt og pepper.
    3. 3
      Skru ned varmen når kjøttet er brunet. Tilsett løk og hvitløk, stek videre i ca. 2 minutter. Ha i resten av grønnsakene og rør det godt sammen.
    4. 4
      Hell over kraften og la det hele putre i ca. 10 minutter. Tilsett mer vann om nødvendig.
  1. Potetstappe:

    1. 1
      Vask potetene godt og kutt dem i terninger. Skyll terningene godt under rennende kaldt vann til vannet er helt klart. Kok potetene møre i vann med litt salt.
    2. 2
      Sil fra kokevannet og ha potetene tilbake i pannen. Mos potetene godt, og vend inn smør og melk. Smak til med salt og pepper.
    3. 3
      Server gryteretten med potetstappe til. Topp gjerne med friske urter.
    4. 4
      Restemiddagstips: Og av og til blir det litt middag til overs. Da er det fint å kunne bruke restene i nye smakfulle retter. Lag Gratinert gryterett av restene etter denne middagen.Restemiddagstips: Og av og til blir det litt middag til overs. Da er det fint å kunne bruke restene i nye smakfulle retter. Lag [Gratinert gryterett](recipe:75293efd-973d-464a-ad45-ba1d0520c213) av restene etter denne middagen.