Ostetoast med pølser

Ostetoast med pølser faller i smak hos både store og små. Dette er en kjapp rett å servere i en travel hverdag, og den smaker like godt både som varm lunsj som til middag.

20-40 min
Enkel
Ostetoast med pølser
Tips!

Server gjerne med ketchup til.

Slik gjør du

    1. 1
      Kok opp vann i en stor kjele. Skru ned varmen og legg wienerpølsene i vannet. Trekk pølsene i 10 minutter. Sil fra vannet og del pølsene i tynne skiver.
    2. 2
      Vask tomatene og del dem i skiver.
    3. 3
      Bruk en gaffel og pisk eggene lett sammen med litt salt og pepper. Legg brødskivene i eggeblandingen og la dem bli gjennombløte.
    4. 4
      Smelt smør i en varm stekepanne. Fres den ene siden av brødskivene i pannen til de er gyllenbrun. Ta brødskivene ut fra pannen. Legg 4 av av brødskivene med siden som er brunet opp, og fordel grovrevet gulost over. Legg på pølse- og tomatskiver. Topp med brødskiver, med siden som er brunet ned.
    5. 5
      Stek toasten i et toastjern, eller i et par minutter på hver side i en stekepanne. Toasten er ferdig når osten har smeltet og brødet er gyllent.
  1. Appelsin og mangosmoothie:

    1. 1
      Press appelsinene og hell saften over i en blender eller matprosessor.
    2. 2
      Tilsett mango, eplejuice og yoghurt. Kjør alle ingrediensene raskt sammen.
    3. 3
      Hell smoothien i glass, og server gjerne med sugerør.