Asiatisk wokket biff

Asia! Kimonoer i silke, palmesus og orkideer. Delikat mat med sweet chili-touch wokket med raske bevegelser i sprakende olje. Fyll neseborene med duftene av hvitløk og chili, soya og koriander! Berik smaksløkene med opplevelse av
søtt, sterkt, sprøtt og saftig.

20 min
Enkel
Asiatisk wokket biff

Slik gjør du

    1. 1
      Finhakk hvitløk og bland den med soyasausen i en liten skål. Skjær chili i skiver og ha den også oppi soyasausen. Sett til side.
    2. 2
      Skjær squash i tynne skiver og paprika i strimler.
    3. 3
      Kutt biffkjøttet i tynne skiver og stek det raskt i olje til det er brunt på begge sider. Tilsett soyasausen og bland godt. Ta kjøttet ut av stekepannen.
    4. 4
      Ha litt mer olje i stekepannen og stek squash og paprika lett i to minutter. Grønnsakene skal fortsatt være sprø.
    5. 5
      Dryss pinjekjerner og ev. koriander over og server sammen med sweet chillisauce.