Gulrotsuppe med kokos og chili

Når høsten nærmer seg er denne suppen perfekt. Full av deilige smaker og akkurat passe spicy.

20-40 min
Enkel
Gulrotsuppe med kokos og chili
Tips!

Tilsett litt limesaft før servering for et syrlig kick.

Slik gjør du

    1. 1
      Skrell gulrøtter og søtpotet og skjær i biter. Skrell ingefærskivene og hvitløken og finhakk. Del chilien på langs, fjern frøene og skjær i små biter.
    2. 2
      Smelt smøret i en tykkbunnet kjele. Tilsett ingefær, hvitløk og chili og la surre i et par minutter.
    3. 3
      Ha oppi gulrøtter, søtpotet, buljongterninger og vann og kok til grønnsakene er møre.
    4. 4
      Kjør alt til en mos med en stavmikser. Ha i kokosmelk og varm opp.
    5. 5
      Smak til med salt og pepper.
    6. 6
      Vinneroppskrift i Jokers oppskriftskonkurranse i august.