Gulrotsuppe med kokos og chili
Når høsten nærmer seg er denne suppen perfekt. Full av deilige smaker og akkurat passe spicy.
20-40 min
Enkel
Tips!
Tilsett litt limesaft før servering for et syrlig kick.
Slik gjør du
- 1Skrell gulrøtter og søtpotet og skjær i biter. Skrell ingefærskivene og hvitløken og finhakk. Del chilien på langs, fjern frøene og skjær i små biter.
- 2Smelt smøret i en tykkbunnet kjele. Tilsett ingefær, hvitløk og chili og la surre i et par minutter.
- 3Ha oppi gulrøtter, søtpotet, buljongterninger og vann og kok til grønnsakene er møre.
- 4Kjør alt til en mos med en stavmikser. Ha i kokosmelk og varm opp.
- 5Smak til med salt og pepper.
- 6Vinneroppskrift i Jokers oppskriftskonkurranse i august.
- 1