Pasta- og pølsegrateng
Dette er en enkel og god hverdagsmiddag for hele familien.
40-60 min
Enkel
Slik gjør du
- 1Varm ovnen til 215 grader. Del pølsene i grove biter og sett over vann til pastaen.
- 2Finhakk hvitløken og skjær chilien i tynne strimler. Rens og grovhakk løken, skjær paprikaene i grove biter.
- 3Fres løk og paprika i en god klunk olje over middels varme i en mellomstor gryte. Fres til alle grønnsakene blir myke og gylne, tilsett hvitløk og chili underveis i fresingen. Hell i tomatene, krydre med salt og pepper, og la alt få putre sammen i 10 minutter. Ha til slutt i ertene.
- 4Fres pølsebitene raskt i en varm stekepanne og ha de over i tomatgryta. Kok pastaen «al dente» og ha den kokte pastaen over i en passende ildfast form. Hell over pølseblandingen og dryss over osten.
- 5Gratiner gratengen midt i ovnen til osten er gyllen, cirka 20 minutter.
- 1