Fristende bakst og kaker

La deg inspirere av fristende oppskrifter på bakst og kaker!

Fylt eplekake

Et lunt stykke eplekake med kald vaniljeis eller pisket krem til er definitivt et av høstens høydepunkter. Bak flere og putt i fryseren.

La Bomba

Dette er kaken som bare blir bedre av å stå og trekke deilig sjokolade-/karamellsaus tilsatt konjakk - en voksen kake med andre ord.

Saftig gulrotkake

Gulrotkake er og blir en favoritt for veldig mange. Vår oppskrift gir garantert en saftig og kjempegod kake.

Sitron- og blåbærkake i langpanne

En enkel, men saftig kake med frisk og god sitronsmak er et godt alternativ til alle sjokoladekakene. Norske blåbær er supre å bruke i sesong, men store importblåbær duger også bra.

Bananmuffins med sjokolade

Saftige og kjempegode muffins med bananer. Disse vil helt sikkert de minste i familien elske. Bak mange og frys ned.

Dessertostepai

Midt i blinken for deg som er glad i ostekake!

Cupcakes med bringebær

Cupcakes med bringebær er saftige og får en herlig frisk smak. De bør spises nybakte, men er også flotte å fryse til siden. Ellers kan du bruke fantasien og pynte som du ønsker.

Pavlova

Pavlova er oppkalt etter den russiske ballett-danserinnen Anna Pavlova. Denne kaken er florlett og sprø, og smelter i munnen. En suksess i hvert selskap, enkel å få til, og virkelig flott å se på.

Himmelsk pærekake

Her har vi kokt pærene i en krydderblanding før de legges på kaken. Laken brukes til dynking etter steking for å få et saftig resultat. Mmmm....

Festkledde boller

Boller med melis og seigmenn er stort sett alltid populært, både hos barn og hos unge. Ekstra kos til en spesiell anledning.

Fylt varm sjokoladekake

Har du anledning til å bruke litt mer tid på kjøkkenet når du skal lage en sjokoladekake vil vi anbefale denne fylte varme kaken.

Rullekake

Rullekake er en gammel klassiker - og favoritt hos både store og små! Rullekake er kanskje en av de raskeste kakene du kan lage av trygge, norske egg. Vi har fylt den med bringebærsyltetøy, men du kan selvfølgelig fylle den med det du liker aller best.