Banankake med sjokoladebiter
Banankake er perfekt å lage om du har noen overmodne bananer til overs, og med sjokoladebiter blir den ekstra fristende og smakfull.
60+ min
Enkel
Slik gjør du
- 1Sett stekeovnen på 180 °C.
- 2Mos tre av bananene godt med en gaffel. Ha mosen i en bolle sammen med egg og sukker, og visp det sammen.
- 3Sikt i hvetemel og bakepulver, og vend det inn i røren med en slikkepott.
- 4Hakk valnøtter og sjokolade og vend det inn i røren.
- 5Kle en brødform eller avlang kakeform med bakepapir og hell i røren.
- 6Skrell og del den siste bananen i to på langs. Trykk bananskivene forsiktig ned i røra med snittsiden opp. Dryss gjerne over en spiseskje sukker.
- 7Stek banankaken i ovnen i ca. 45–50 minutter.
- 1