Banankake med sjokoladebiter

Banankake er perfekt å lage om du har noen overmodne bananer til overs, og med sjokoladebiter blir den ekstra fristende og smakfull.

60+ min
Enkel
Banankake med sjokoladebiter

Slik gjør du

    1. 1
      Sett stekeovnen på 180 °C.
    2. 2
      Mos tre av bananene godt med en gaffel. Ha mosen i en bolle sammen med egg og sukker, og visp det sammen.
    3. 3
      Sikt i hvetemel og bakepulver, og vend det inn i røren med en slikkepott.
    4. 4
      Hakk valnøtter og sjokolade og vend det inn i røren.
    5. 5
      Kle en brødform eller avlang kakeform med bakepapir og hell i røren.
    6. 6
      Skrell og del den siste bananen i to på langs. Trykk bananskivene forsiktig ned i røra med snittsiden opp. Dryss gjerne over en spiseskje sukker.
    7. 7
      Stek banankaken i ovnen i ca. 45–50 minutter.