Oreo-iskake

Dette er kanskje verdens enkleste iskake! Perfekt å lage når du får gjester eller bare vil ha en deilig dessert på lur i fryseren.

40-60 min
Enkel
Oreo-iskake

Slik gjør du

    1. 1
      Bruk en rundt form ca. 20 cm i diameter og dekk bunnen og sidene av formen med bakepapir.
    2. 2
      Knus kjeksen til fine smuler og bland smulene sammen med smøret. Kle bunnen av formen med kjeksblandingen, trykk den godt sammen.
    3. 3
      La isen blir litt temperert før du fordeler den jevnt over kjeksbunnen i formen, press isen lett sammen og glatt ut overflaten. Sett iskaken i fryseren og la den stå frem til servering, eller minimum en halvtimes tid.
    4. 4
      Ta kaken ut av fryseren og fjern form og bakepapir før du setter kaken over på et serveringsfat.
    5. 5
      Topp med myk pisket krem og dryss over litt ­ekstra kjeks eller hakket sjokolade som pynt.