Medisterkaker
Når det kommer til medisterkaker og medisterpølser passer de perfekt i en pytt i panne. Kanskje har du også noen potetrester du får brukt opp. Kutt opp kokte poteter, løk og paprika og stek det. Del opp medisterkaker og medisterpølser og stek det sammen med grønnsakene. Topp det hele gjerne med speilegg og server med en god tomatketchup til.
Du kan også lage en deilig restegryte med medisterkaker og pølser, oppskrift finner du her.
Pinnekjøtt
For å bli kvitt siste rest av pinnekjøttet kan du lage en ny vri på brennende kjærlighet. Vi garanterer at dette blir en suksess. Deilig, fyldig potetmos, pinnekjøttrester og stekte epler. Har du vann i munnen allerede? Oppskriften finner du her.
Kalkun
Hvis du kjøper en hel kalkun skal man være mange til bords for å unngå rester. Hvis du ikke skal ha så mange på middag kan et godt tips være å heller kjøpe kalkunbryst så får du litt mer passende mengde mat. Men ender du opp med rester er det heldigvis mye du kan bruke de til. Hva med en lun salat, eller en kremet pastarett?
Julekaker
Hvis du har bakt syv slag eller mer, er det vanskelig å unngå rester. Heldigvis er det andre bruksområder for restekaker enn fuglemat.