Medisterkaker i hjertesalat

Rester av medisterkaker er det perfekte utgangspunkt for denne lille retten. Medisterkakene er toppet med tyttebær­­rømme som er både fargerikt, friskt og godt.

20 min
Enkel
Medisterkaker i hjertesalat
Tips!

Pynt gjerne med litt hakkede friske urter som persille, gressløk eller timian.

Slik gjør du

    1. 1
      Rens salatbladene og del dem fra hverandre. Skyll bladene i iskaldt vann og klapp dem tørre med kjøkkenpapir.
    2. 2
      Skjær medisterkakene i jevne biter og stek bitene gylne i en stekepanne med litt smør. Stek til medisterkakene er gjennomvarm og har en fin stekeskorpe. Dryss over litt hakket persille eller gressløk.
    3. 3
      Vend rømme og tyttebær raskt sammen.
    4. 4
      Legg salatbladene utover et serveringsfat (store blader kan eventuelt deles i to). Fordel medisterkaker i salatbladene og topp med en skje tyttebærrømme. Kvern over litt pepper og dryss over litt ekstra urter.