Medisterkaker i hjertesalat
Rester av medisterkaker er det perfekte utgangspunkt for denne lille retten. Medisterkakene er toppet med tyttebærrømme som er både fargerikt, friskt og godt.
20 min
Enkel
Tips!
Pynt gjerne med litt hakkede friske urter som persille, gressløk eller timian.
Slik gjør du
- 1Rens salatbladene og del dem fra hverandre. Skyll bladene i iskaldt vann og klapp dem tørre med kjøkkenpapir.
- 2Skjær medisterkakene i jevne biter og stek bitene gylne i en stekepanne med litt smør. Stek til medisterkakene er gjennomvarm og har en fin stekeskorpe. Dryss over litt hakket persille eller gressløk.
- 3Vend rømme og tyttebær raskt sammen.
- 4Legg salatbladene utover et serveringsfat (store blader kan eventuelt deles i to). Fordel medisterkaker i salatbladene og topp med en skje tyttebærrømme. Kvern over litt pepper og dryss over litt ekstra urter.
- 1