Juletaco med cola-glasert ribbe
Gi ribberestene nytt liv med en deilig cola-glaze! Server i tortilla sammen med rødkål, chilimajones og hurtigsyltet rødløk.
40-60 min
Enkel
Slik gjør du
- 1Bland alle ingrediensene til glacen i en liten kasserolle.
- 2Kok opp og la det småputre til blandingen har tyknet. Rør litt underveis så det ikke fester seg i bunnen, spesielt mot slutten av koketiden.
- 3Riv eller del kjøttet i mindre biter. Stek kjøttet i en stekepanne over middels varme til ribbebitene blir litt gylne og sprø i kantene.
- 4Rør inn halvparten av glasuren, kjøttet skal dekkes med saus og bli skinnende blankt og saftig.
- 5Varm tortillalefsene i en tørr, varm panne, smør på litt chilimajones og fyll på med rødkål, glasert ribbe, avokado, syltet rødløk, jalapeno og koriander. Server resten av glasuren ved siden av.
- 1
Chilimajones:
- 1Rør sammen majones, chilisaus og limesaft. Smak til med salt og pepper.
- 1
Hurtigsyltet rødløk:
- 1Skjær løken i tynne skiver eller båter.
- 2Bland limesaften med sukker. La sukkeret løse seg opp før du tilsetter løken.
- 3La løken stå i minst 30 minutter før servering.Tips!
Dette er en fin oppskrift å bruke rester etter juleribba på!
- 1