Pølse- og medistersnadder

La restene etter julemiddagen komme til sin rett. I denne oppskriften har vi brukt medisterkaker, pølser og kokte poteter fra gårsdagens middag.

20 min
Enkel
Pølse- og medistersnadder
Tips!

Bearnaisesaus kan droppes eller erstattes av brun saus eller et speilegg.

Slik gjør du

    1. 1
      Del de kokte potetene i biter og stek dem i olje i en stor panne. Stek i ca. 5 minutter til potetene får stekeskorpe. Krydre med salt og pepper.
    2. 2
      Del medisterkaker og pølser i jevnstore biter og ha dem i stekepannen sammen med potetene. Stek til medisterkakene og pølsene er gjennomvarme.
    3. 3
      Server pølse- og medistersnadder med aspargesbønner, bearnaisesaus og syltet løk.
    4. 4
      Oppskrift på Béarnaisesaus.Oppskrift på [Béarnaisesaus](recipe:52e75288-b5f5-45ab-9bec-3452175f9537).
    5. 5
      Oppskrift på Syltet rødløk.Oppskrift på [Syltet rødløk](recipe:c1887d39-3c13-4489-9fe1-aba782871512).