Brennende kjærlighet

Potetmos med pinnekjøtt og stekte epler. Dette er en enkel og spennende måte å bruke opp rester av pinnekjøtt på!

40-60 min
Enkel
Brennende kjærlighet

Slik gjør du

    1. 1
      Potetmos: Skrell potetene og gi dem et skikkelig oppkok. Senk temperaturen og la potetene trekke til de er helt møre. Melne poteter må ikke fosskoke, da går de i oppløsning.
    2. 2
      Hell av kokevannet og damp potetene tørre.
    3. 3
      Kok opp melk/fløte i en liten kasserolle og tilsett smøret.
    4. 4
      Mos potetene med en potetmoser og visp inn den varme væsken. Smak til med salt og pepper, og bland inn osten.
    5. 5
      Del pinnekjøttet i mindre biter og sprøstek kjøttet i en stekepanne med litt olje.
    6. 6
      Skjær eplene i smale båter. Varm en stekepanne, og stek eplebåtene i en blanding av honning og en god klatt smør til de er gylne og karamelliserte.
    7. 7
      Server potetmosen toppet med stekt pinnekjøtt, varme epler og syltet rødløk. Dryss over hakket gressløk før servering.