Ribbewrap
Ribberestene etter julemiddagen kan spille hovedrollen i en saftig wrap! Prøv denne smakfulle Asia-inspirerte retten med frisk coleslaw og mangosalsa.
20-40 min
Enkel
Slik gjør du
- 1Forvarm stekeovnen til 200 °C.
- 2Bland hoisinsaus, limesaft og revet ingefær til glace. Del ribben i skiver og pensle den med glace. Legg ribben over i en ildfast form og varm den i ovnen i ca. 15 minutter.
- 3Lag coleslaw: Finsnitt kål, bruk gjerne en mandolin, og vend den med limesaft, salt og sukker.
- 4Lag mangosalsa: Skrell og del mangoen i biter og vend med limesaft og koriander.
- 5Anrett hjertesalat, glasert ribbe, coleslaw og mangosalsa i tortillalefser. Topp med hakkede peanøtter, syltet rødløk og resten av glacen, og server.
- 6Har du rester av rødkål kan du bruke det i stedet for coleslaw. Lomper kan brukes i stedet for tortillalefser
- 7Oppskrift på Syltet rødløk.
- 1