Ribbewrap

Ribberestene etter julemiddagen kan spille hovedrollen i en saftig wrap! Prøv denne smakfulle Asia-inspirerte retten med frisk coleslaw og mangosalsa.

20-40 min
Enkel
Ribbewrap

Slik gjør du

    1. 1
      Forvarm stekeovnen til 200 °C.
    2. 2
      Bland hoisinsaus, limesaft og revet ingefær til glace. Del ribben i skiver og pensle den med glace. Legg ribben over i en ildfast form og varm den i ovnen i ca. 15 minutter.
    3. 3
      Lag coleslaw: Finsnitt kål, bruk gjerne en mandolin, og vend den med limesaft, salt og sukker.
    4. 4
      Lag mangosalsa: Skrell og del mangoen i biter og vend med limesaft og koriander.
    5. 5
      Anrett hjertesalat, glasert ribbe, coleslaw og mangosalsa i tortillalefser. Topp med hakkede peanøtter, syltet rødløk og resten av glacen, og server.
    6. 6
      Har du rester av rødkål kan du bruke det i stedet for coleslaw. Lomper kan brukes i stedet for tortillalefserHar du rester av rødkål kan du bruke det i stedet for coleslaw. Lomper kan brukes i stedet for tortillalefser
    7. 7
      Oppskrift på Syltet rødløk.Oppskrift på [Syltet rødløk](recipe:c1887d39-3c13-4489-9fe1-aba782871512).