Karbonadesmørbrød
Finnes det noe bedre enn et karbonadesmørbrød midt i jula? Her har vi toppet det med karamellisert løk og sylteagurk.
20-40 min
Enkel
Tips!
Bruk gjerne karbonadene som ble til overs fra et annet måltid.
Slik gjør du
- 1Rens og skjær løken i 1 cm tykke skiver. Stek løken over middels/lav varme i en blanding av olje og smør. La løken få god tid slik at den blir bløt, gyllen og karamellisert. Dryss gjerne over en klype sukker underveis i stekingen.Tips!
Varm karbonadene og varm eller rist brødskivene hvis ønskelig. Smør skivene med et tynt lag smør (eventuelt majones eller sennep) og legg på salatblader. Topp med varme karbonader, karamellisert løk og sylteagurk. Dryss over litt urter til pynt og kvern gjerne over litt pepper.
- 1