Julesmørbrød
Gode smørbrød hører julen til! Topp dem med det du liker best og server til en deilig lunsj.
20 min
Enkel
Slik gjør du
- 1Ribberull, sennep og sylteagurk
Smør brødskiven med søt sennep. Legg på et salatblad, 3 skiver ribberull og topp med sylteagurk og grovkvernet pepper. - 2Lun julepostei og marinert rødløk
Varm juleposteien i ovnen på 150 grader i 5-10 minutter. Smør brødskiven med julepostei og topp den med marinert rødløk og frisk timian. - 3Julesylte med rødbetsalat
Skjær tynne skiver av julesylte, legg på brødskiven og topp med rødbetsalat og finhakket gressløk. - 4Kokt oksetunge med sellerirotremulade
Smør brødskiven med smør. Legg på 3 skiver oksetunge og topp med hjemmelaget sellerirotremulade. - 5Roastbiff med hjemmelaget remulade
Smør brødskiven med smør. Legg på et salatblad, 3 skiver roastbiff, remulade og finhakket gressløk.
- 1
Marinert rødløk
- 1Følg oppskriften på marinert rødløk her.
- 1
Hjemmelaget remulade
- 1Finhakk løk, sylteagurk og persille. Rør sammen majones og sennep og bland alt sammen. Smak til med salt og pepper.
- 1
Sellerirotremulade
- 1Bland majones, creme fraiche og sennep. Smak til med sitronsaft, salt og kvernet pepper.
- 2Skrell selleriroten og riv eller skjær den i fyrstikktynne strimler. Bland sellerien med dressingen og topp med hakket gressløk eller persille.
- 1