Knuste poteter med parmesan og rømmedressing
Dette er en perfekt måte å bruke opp potetrester. Resultatet bli sprø og luftige poteter som er et godt tilbehør til det meste.
20-40 min
Enkel
Slik gjør du
- 1Varm ovnen til 220 °C.
- 2Kle et stekebrett med bakepapir og legg potetene over på brettet. Knus potetene med en gaffel. Potetene skal presses flate, men fortsatt henge sammen.
- 3Drypp over olivenolje, krydre med salt og pepper og dryss over revet parmesan.
- 4Stek potetene midt i ovnen i ca. 15 minutter, eller til potetene er gylne og sprø i kanten.
- 5Rør sammen alle ingrediensene til dressingen mens potetene steker.
- 6Server de varme potetene toppet med rømmedressing og gjerne litt ekstra urter. Avslutt med syltet rødløk og biter av sprø ribbesvor hvis ønskelig.
- 1