Knuste poteter med parmesan og rømmedressing

Dette er en perfekt måte å bruke opp potetrester. Resultatet bli sprø og luftige poteter som er et godt tilbehør til det meste.

20-40 min
Enkel
Knuste poteter med parmesan og rømmedressing

Slik gjør du

    1. 1
      Varm ovnen til 220 °C.
    2. 2
      Kle et stekebrett med bakepapir og legg potetene over på brettet. Knus potetene med en gaffel. Potetene skal presses flate, men fortsatt henge sammen.
    3. 3
      Drypp over olivenolje, krydre med salt og pepper og dryss over revet parmesan.
    4. 4
      Stek potetene midt i ovnen i ca. 15 minutter, eller til potetene er gylne og sprø i kanten.
    5. 5
      Rør sammen alle ingrediensene til dressingen mens potetene steker.
    6. 6
      Server de varme potetene toppet med rømmedressing og gjerne litt ekstra urter. Avslutt med syltet rødløk og biter av sprø ribbesvor hvis ønskelig.