Våre beste taco-oppskrifter

joker.no
Spiser du taco hver uke, men blir litt lei av den samme varianten? Her får du tips til nye varianter.

Vi elsker taco her til lands, noe som har ført til at retten nesten hver helg finner veien til en av tre nordmenns middagsbord.

Mange kan ikke tenke seg noe annet enn den klassiske tacovarianten, mens andre kanskje gjerne kunne tenke seg noe nytt en gang i blant. Når det gjelder tacotilbehøret er det store regionale forskjeller rundt om i landet. Nordlendinger vil gjerne ha mango til sin taco, i Midt-Norge mener de derimot at det er ananasen som løfter måltidet. Oslo-folk liker å eksperimentere med lime og chilli. 

Taco kan også gjøres litt sunnere. Kjøttdeigen kan byttes ut med magrere varianter som karbonade-, kylling- eller svinekjøttdeig som inneholder mindre fett, eller hva med å prøve en vegetarisk taco? Tortillaene byttes med fullkorntortilla eller hjemmelagde tortillas, rømmen med kesam og osten til en lettere variant..

Vi har med andre ord ulike preferanser, men kan alle enes om at taco er digg! Derfor har vi funnet frem våre beste taco-oppskrifter. Kanskje finner du en ny favoritt. 

 

Relatert innhold