San choy bow med kylling (asiatisk taco)
Prøv taco på asiatisk vis! Her er kjøttdeigen byttet ut med strimlet kylling,
og tacoskjellene med crispy salatblader. Smakfullt og sunt!
60+ min
Middels
Slik gjør du
- 1Skrell gulrøttene og riv dem på et grovt rivjern. Kutt løk i tynne strimler og vårløk i skiver. Skrell ingefæren og riv den på et rivjern. Finhakk chilien. Vask salatbladene og tørk lett av dem.
- 2Varm olje i en wokpanne eller stor stekepanne. Fres løken i 1 minutt. Ha i kylling og stek videre
i ca. 5 minutter. Rør av og til. Tilsett woksaus, ingefær og chili, og stek i 1 minutt under omrøring. - 3Bland til slutt i gulrøtter, vårløk og korianderblader og trekk pannen bort fra varmen.
- 4Anrett kyllingen i hele salatblader.
- 1