San choy bow med kylling (asiatisk taco)

Prøv taco på asiatisk vis! Her er kjøttdeigen byttet ut med strimlet kylling,
og tacoskjellene med crispy salatblader. Smakfullt og sunt!

60+ min
Middels
San choy bow med kylling (asiatisk taco)

Slik gjør du

    1. 1
      Skrell gulrøttene og riv dem på et grovt rivjern. Kutt løk i tynne strimler og vårløk i skiver. Skrell ingefæren og riv den på et rivjern. Finhakk chilien. Vask salatbladene og tørk lett av dem.
    2. 2
      Varm olje i en wokpanne eller stor stekepanne. Fres løken i 1 minutt. Ha i kylling og stek videre
      i ca. 5 minutter. Rør av og til. Tilsett woksaus, ingefær og chili, og stek i 1 minutt under omrøring.
    3. 3
      Bland til slutt i gulrøtter, vårløk og korianderblader og trekk pannen bort fra varmen.
    4. 4
      Anrett kyllingen i hele salatblader.