Biff fajitas

Denne saftige fajitasen erstatter enkelt den klassiske fredagstacoen! Server med frisk tomatsalsa, guacamole, rømme og frisk koriander.

40-60 min
Enkel
Biff fajitas
Tips!

Lag ekstra porsjoner – få ekstra god restemat!

Slik gjør du

    1. 1
      Begynn med salsaen. Finhakk løk, chili og hvitløk og fres det mykt i en ­middels varm stekepanne. Tilsett hermetiske tomater, sukker og eddik. La sausen putre i 10–15 minutter.
    2. 2
      Del tomatene og fjern kjernen. Skjær tomatkjøttet i terninger og rør inn tomater, hakket frisk koriander og salt.
    3. 3
      Varm ovnen til 220 grader. Rens og skjær løk, paprika og hvitløk i tynne strimler.
    4. 4
      Krydre biffstrimlene med salt og pepper og stek strimlene over høy varme i en stekepanne (stek i flere omganger så kjøttet ikke avkjøler pannen – og begynner å koke). Hell alt over på en tallerken så lenge.
    5. 5
      Stek grønnsakene myke og gylne over middels høy varme. Rør inn biffkjøttet (få med all kjøttkraft som har samlet seg på tallerkenen) og krydderblandingen. Vend alt godt sammen.
    6. 6
      Fordel blandingen på tortillaene. Topp med revet ost og rull tortillaen godt sammen så fyllet holdes på plass.
    7. 7
      Legg de fylte tortillaene i en ildfast form, topp med salsaen og revet ost. Gratiner i ovn i 10–15 minutter, eller til overflaten er gyllen og sprø.
    8. 8
      Serveres med frisk tomatsalsa, og for eksempel guacamole, rømme, jalapeno og frisk koriander.
    9. 9
      Har du rester igjen, passer det godt til Pinsa med biffstrimler