Quesadilla med tomat- og avokadosalat
Quesadilla er stekte tortillalefser fylt med ost og annet godt. Her har vi brukt kyllingkjøttdeig og servert lefsene sammen med en deilig tomat- og avokadosalat.
20-40 min
Enkel
Tips!
Denne retten passer utmerket å ha med seg på tur. Gjør alt klart på forhånd og stek quesadillaene på grill, eller i en tørr stekepanne over stormkjøkken.
Slik gjør du
- 1Stek kjøttdeigen i en stekepanne til den er gyllenbrun. Tilsett tacokrydder etter anvisning på pakken. Fordel kjøttet på halve lefsen, strø over ost og brett den andre halvdelen over.
- 2Stek quesadillaene i en tørr stekepanne til osten er smeltet, i ca. 2 minutter på hver side. Eventuelt kan de stekes i stekeovnen på 220 °C i 4–5 minutter.
- 1
Tomat- og avokadosalat:
- 1Del tomatene i fire og fjern frøene. Kutt tomatene og avokadoen i ca. 1 cm store terninger. Ha det i en bolle og smak til med finhakket hvitløk, limesaft, koriander, salt og pepper.
- 2Del quesadillaene i to og server med tomat- og avokadosalat til.
- 1
Hjemmelaget tacokrydder:
- 1Bland alle ingrediensene og ha tacokrydderet i en ren, lufttett beholder eller i et glass.
- 1