Laksetaco
Taco er blitt en fredags-tradisjon for flere, men hva med litt variasjon? Prøv laks i tacoen neste gang, det blir fort en ny favoritt!
20 min
Enkel
Slik gjør du
- 1Sett stekeovnen på 125 grader eller temperaturen som står på pakken med tacotubs/skjell.
- 2Skjær laksen i terninger. Rens og finhakk løk. Stek lakseterningene raskt i flytende margarin i en varm stekepanne sammen med halvparten av tacokrydderet. Legg laksen til side.
- 3Surr løken blank sammen med resten av tacokrydderet. Tilsett vann og tacosaus, og gi det hele et oppkok. Legg laksen tilbake i stekepannen, legg på lokk og la laksen bli varm.
- 4Vask og rens issalat, løk og paprika, og skjær dem i tynne strimler. Vask og skjær agurk og tomat i biter. Legg salat, grønnsaker og ost på fat eller i skåler til servering.
- 5Varm tacotubs/skjell i stekeovnen rett før servering, slik det står på pakken.
Fyll varme tacotubs/skjell med grønnsaker, ost og laks og server med rømme og tacosaus
- 1