Laksetaco

Taco er blitt en fredags-tradisjon for flere, men hva med litt variasjon? Prøv laks i tacoen neste gang, det blir fort en ny favoritt!

20 min
Enkel
Laksetaco

Slik gjør du

    1. 1
      Sett stekeovnen på 125 grader eller temperaturen som står på pakken med tacotubs/skjell.
    2. 2
      Skjær laksen i terninger. Rens og finhakk løk. Stek lakseterningene raskt i flytende margarin i en varm stekepanne sammen med halvparten av tacokrydderet. Legg laksen til side.
    3. 3
      Surr løken blank sammen med resten av tacokrydderet. Tilsett vann og tacosaus, og gi det hele et oppkok. Legg laksen tilbake i stekepannen, legg på lokk og la laksen bli varm.
    4. 4
      Vask og rens issalat, løk og paprika, og skjær dem i tynne strimler. Vask og skjær agurk og tomat i biter. Legg salat, grønnsaker og ost på fat eller i skåler til servering.
    5. 5
      Varm tacotubs/skjell i stekeovnen rett før servering, slik det står på pakken.
      Fyll varme tacotubs/skjell med grønnsaker, ost og laks og server med rømme og tacosaus