Tacograteng med fløtepoteter

Er du i modus for en skikkelig kosemiddag? Lag tacograteng med fløtegratinerte poteter! Dryss over knuste tacochips rett før servering og nyt.

40-60 min
Enkel
Tacograteng med fløtepoteter

Slik gjør du

    1. 1
      Varm ovnen til 200 grader.
    2. 2
      Rens og finhakk løk og hvitløk og fres løken myk og gyllen i en stekepanne med litt olje. Tilsett kjøttdeigen og stek videre til kjøttdeigen er brunet.
    3. 3
      Dryss over tacokrydder og bland godt. Tilsett tomatene og la det hele småputre i 10 minutter. Smak til med salt
      og pepper og rør inn maiskornene.
    4. 4
      Hell kjøttsausen over i en passende ildfast form. Fordel potetene over kjøttsausen, hell over matfløten og dryss over osten.
    5. 5
      Stek gratengen midt i ovnen i cirka 30 minutter, eller til overflaten er gyllen og potetene gjennomstekte. Dryss over knuste tacochips og hakket koriander før servering.