Tacograteng med fløtepoteter
Er du i modus for en skikkelig kosemiddag? Lag tacograteng med fløtegratinerte poteter! Dryss over knuste tacochips rett før servering og nyt.
40-60 min
Enkel
Slik gjør du
- 1Varm ovnen til 200 grader.
- 2Rens og finhakk løk og hvitløk og fres løken myk og gyllen i en stekepanne med litt olje. Tilsett kjøttdeigen og stek videre til kjøttdeigen er brunet.
- 3Dryss over tacokrydder og bland godt. Tilsett tomatene og la det hele småputre i 10 minutter. Smak til med salt
og pepper og rør inn maiskornene. - 4Hell kjøttsausen over i en passende ildfast form. Fordel potetene over kjøttsausen, hell over matfløten og dryss over osten.
- 5Stek gratengen midt i ovnen i cirka 30 minutter, eller til overflaten er gyllen og potetene gjennomstekte. Dryss over knuste tacochips og hakket koriander før servering.
- 1