Strimlet kyllingfilet i pita

Fylte pitabrød med kylling smaker godt og er enkelt å lage. Garantert en favoritt hos barna, og minst like populært blant de voksne.

20 min
Enkel
Strimlet kyllingfilet i pita
Tips!

Strø gjerne revet ost over og server med rømme og/eller guacamole til denne retten.

Slik gjør du

    1. 1
      Stek strimlet kyllingfilet i olivenolje i en varm stekepanne. Bruker du hel kyllingfilet, del fileten opp i like store biter før steking. Tilsett tacokrydderet og 1,5 dl vann, og rør godt om. Senk temperaturen og la kyllingen småkoke i ca. 10 minutter, rør om av og til.
    2. 2
      Tilbered pitabrødene etter anvisning på pakken.
    3. 3
      Fyll pitabrødet med chili wok (eller annen foretrukket WOK-blanding) og tacokrydret kylling, og topp med tacosalsa.