Tacobiff med grønn salsa og sprø tortillalefse

Ta fredagstacoen til et nytt nivå med en skikkelig tex-mex-biff!

20-40 min
Middels
Tacobiff med grønn salsa og sprø tortillalefse

Slik gjør du

  1. Grønn salsa:

    1. 1
      Lag salsaen først: del avocadoene i to og ta forsiktig ut kjøttet med en skje. Hakk opp avocadokjøtt, paprika, jalapeno, hvitløk, vårløk og koriander. Bland alt med limesaft, salt og olivenolje. Fyll salsaen tilbake i avocadoskallet.
    2. 2
      Stek biffen i olje til den er brun på begge sider. Ha over litt tacokrydder på slutten av steketiden. La biffen hvile mens du steker maiskolbene.
    3. 3
      Klipp lefsene i fire (kakestykker) og legg de utover et bakepapir. Strø litt tacokrydder over og ha noen dråper med olje på hver lefsebit. Stek lefsene i noen minutter på 250°C til de er sprø.
    4. 4
      Server biff, grønn salsa, mais og sprøstekte lefser med lettrømme.