Kjøttkaker med brun saus, tyttebær, stekte poteter og brokkolini servert på hvit tallerken

Saken er karbonade

Enten du spiser den på brødskiva eller med potet og grønnsaker – karbonade er digg!

Karbonader er en av våre store favoritter – en klassiker som aldri går av moten. Ferdigstekte karbonader gjør middagen både enkel og skikkelig god, enten du vil ha noe raskt eller dekke på til hele familien.

Et bugnende karbonadesmørbrød gir virkelig vann i munnen og kan spises både til lunsj og middag. Det ser imponerende ut, men er ikke så komplisert å lage. Eksperimenter med tilbehøret, kanskje finner du en ny favoritt.

Men det er ikke bare som en del av et smørbrød at karbonade er godt. Lag dine egne karbonader fra bunnen av og server med masser av stekt løk, grønnsaker og poteter.

Vi har samlet sammen et knippe gode oppskrifter der karbonaden spiller hovedrollen. Prøv alle, eller finn den som passer deg og din familie best.