Karbonader med brokkolisalat og søtpoteter

Server saftige karbonader i nydelig kombinasjon med frisk brokkolisalat, sprø søtpotetfries og syrlig fetaostdip!

20-40 min
Enkel
Karbonader med brokkolisalat og søtpoteter

Slik gjør du

    1. 1
      Forvarm stekeovnen til 200 °C varmluft. Bland krydderne og oljen med søtpotetfries i en pose eller bolle. Legg friesen utover et bakepapirkledd stekebrett, og stek dem i ovnen i 15 minutter.
    2. 2
      Kjør ingrediensene til fetaostdipen i en hurtigmikser eller med en stavmikser. Smak til med salt og pepper.
    3. 3
      Tilbered karbonadene etter anvisning på pakken.
  1. Brokkolisalat:

    1. 1
      Del brokkolien i små buketter og kok dem i lettsaltet vann i 2 minutter. Sil fra kokevannet og skyll brokkolibukettene godt i kaldt vann for å stoppe kokeprosessen. La brokkolien renne av seg i et dørslag.
    2. 2
      Kutt eplet og rødløken i tynne skiver. Rist valnøttene i stekeovnen i 5 minutter på 200 °C varmluft. Del granateplet i to på tvers, og bank ut kjernene over en bolle. Ta bort det som eventuelt har fulgt med av den hvite hinnen.
    3. 3
      Bland sammen sitronsaft, olivenolje, sennep og honning til en dressing. Bland dressingen med resten av ingrediensene.
    4. 4
      Topp salaten med smuldret fetaost og finhakkede urter.