Karbonader med brun saus og tyttebær

Ferdige karbonader med brun saus og rørte tyttebær er deilig lettlaget middag i en ofte travel hverdag.

20-40 min
Middels
Karbonader med brun saus og tyttebær

Slik gjør du

    1. 1
      Varm karbonadene i en middels varm panne med litt smør eller olje.
    2. 2
      Smelt smøret til sausen i en tykkbunnet gryte. Visp inn melet og brun jevningen over middels høy varme under stadig omrøring til den er gyllenbrun (men ikke brent).
    3. 3
      Spe med varm kraft, litt etter litt, mens du hele tiden visper, for å unngå klumper. Kok opp og la sausen småkoke i minst 15 minutter. Rør jevnlig.
    4. 4
      Smak til med salt, pepper og sennep.
    5. 5
      Server karbonadene med sausen og rørte tyttebær til, gjerne med fløtepoteter som tilbehør.
    6. 6
      Tips! Oppskrift på Fløtegratinerte poteter