Karbonader med agurkwraps og ertestuing

Klassiker med frisk og fargerik vri! Server en imponerende og smakfull rett på kort tid, med minimal innsats og enkle ingredienser.

20-40 min
Enkel
Karbonader med agurkwraps og ertestuing

Slik gjør du

    1. 1
      Legg karbonadene på et bakepapirkledd stekebrett. Varm dem i forvarmet ovn på 200 °C i 15 minutter.
    2. 2
      Kok opp litt vann med buljong, tilsett de frosne ertene og la det koke noen minutter. Sil fra kokevannet og tilsett smør og pepper. Mos ertene med en stavmikser.
    3. 3
      Skjær agurken i 8–12 lange skiver på langs med en ostehøvel. Del gulrot, sukkererter og resten av agurken i tynne strimler. Tilpass lengden på kålen og hjertesalaten til bredden på agurken. Legg agurkskivene på et fat, legg på grønnsaksstrimlene og rull den sammen til en wrap.
    4. 4
      Bland ingrediensene til dressing og hell ca. 1 ts over hver agurkwrap.
    5. 5
      Restetips! Har du igjen rester fra middagen? Se oppskrift på Pytt i panne med karbonadeRestetips! Har du igjen rester fra middagen? Se oppskrift på [Pytt i panne med karbonade](recipe:1a6977b2-3bc0-476c-b3e3-ffcad64ea331)