Karbonadesmørbrød av biffkarbonader
Denne retten er laget av ekstra store og saftige biffkarbonader.
20-40 min
Enkel
Slik gjør du
- 1Rens og skjær løken i 1 cm tykke skiver.
- 2Varm en stor stekepanne og tilsett litt smør og olje. Stek løken over middels varme til den er mør, saftig og gyllen. Rør med jevne mellomrom. Tilsett en god klype sukker mot slutten av steketiden, da blir den ekstra god og sødmefull.
- 3Varm karbonadene.
- 4Del tomatene i to og stek dem raskt i en varm stekepanne med litt olje. Dryss over en klype salt og drypp over litt balsamicoeddik. Hell tomatene over på en tallerken.
- 5Topp brødskiver med noen fine salatblader,
agurkskiver, karbonade, stekt løk,
speilegg og stekte tomater. - 6MATPAKKETIPS!
Pitabrød med karbonade.
Fyll pitabrød med salat, karbonade, stekt løk
eller rødløk i tynne skiver, agurk, tomat,
paprika og tzatziki.
- 1