Banh mi med karbonade

Banh mi er en vietnamesisk baguette med smakfullt fyll. Her får du den med chilimajones, syltede grønnsaker og karbonade.

20 min
Enkel
Banh mi med karbonade

Slik gjør du

    1. 1
      Kutt gulrot og agurk i tynne strimler. Lag en lake av eddik, sukker og salt. Legg de strimlede grønnsakene i laken, og la det stå i kjøleskapet mens du tilbereder resten av retten.
    2. 2
      Skjær reddikene i tynne skiver. Finsnitt vårløk og chili. Rør sammen ingrediensene til chilimajonesen. Tilbered baguettene etter anvisning på pakken.
    3. 3
      Del karbonadene i tynne skiver, og brun dem i litt olje i en varm stekepanne. Tilsett soyasaus og chilisaus på slutten av steketiden.
    4. 4
      Lag et snitt i toppen på baguettene. Grav eventuelt ut litt av innmaten for å få bedre plass til fyllet. Fyll bagettene med chilimajones, de syltede grønnsakene og karbonade. Topp med reddik, vårløk og chili. Ha gjerne litt ekstra chilimajones på toppen.