Karbonade-bolognese

Gjør det enkelt til middag og bruk karbonader i bolognesen! Her har vi brukt revet gulrot i sausen slik at du får litt ekstra grønnsaker i middagen.

20-40 min
Enkel
Karbonade-bolognese

Slik gjør du

    1. 1
      Rens og finhakk løk og hvitløk. Skjær stangselleri i små terninger og riv gulrøttene. Varm litt olje i en stor stekepanne. Fres løk og hvitløk myk og gyllen. Tilsett ­stang­selleri litt og litt.
    2. 2
      Skjær karbonader i små biter. La de frese med i pannen i et par minutter. Tilsett gulrøtter, oregano og knuste tomater. Krydre med salt og ­pepper, og la sausen småputre mens du koker spagettien etter anvisning på ­pakken.
    3. 3
      Server nykokt spagetti med karbonade-bolognese. Dryss over frisk ­basilikum og revet ost til servering.