Pitabrød med karbonade og fetasalat

Smakfulle pitabrød fylt med saftige karbonader, frisk fetasalat og en deilig chilirømme er utrolig enkelt å lage og garantert en hit!

20-40 min
Enkel
Pitabrød med karbonade og fetasalat

Slik gjør du

    1. 1
      Kutt grønnsakene i ca. 1 cm store terninger.
    2. 2
      Varm opp en stekepanne med olje. Stek karbonadene til de er gjennomvarme. Ta de stekte karbonadene ut av pannen og hold dem varme frem til servering.
    3. 3
      Sil oljen fra osten over i stekepannen og fres grønnsakene i oljen i ca. 1 minutt på høy temperatur. La grønnsakene avkjøle i rom­temperatur frem til servering.
    4. 4
      Bland sammen chillisaus og rømme, og smak til med hvitløkspulver, salt og pepper.
    5. 5
      Stek pitabrødene i stekeovnen etter anvisning på pakken.
    6. 6
      Fyll pitabrødene med karbonade, crispisalat, chillirømme, de lune grønnsakene og Apetina-osten.
    7. 7
      Tips!

      Server gjerne retten med ekstra fetasalat til.