Raske middager med kjøttpølse

Lurer du på hva du skal lage til middag i morgen? Finn svaret her!

Kjøttpølse spises på mange middagsbord rundt om i det ganske land og det er ikke så rart for den er veldig anvendelig og passer til det meste. 

Vi har funnet frem noen oppskrifter, som ikke bare er gode, men også ganske raske og enkle å tilberede. Det passer bra for de fleste når magen rumler etter en lang dag på jobb, skole eller i barnehagen.

Både poteter og saus passer godt til kjøttpølser. Har du litt ekstra tid en dag finner du gode tips til å servere poteter på nye måter her, og her finner du tips til hvordan du kan løfte måltidet med en god saus

Relatert innhold

Rask pølsepytt-i-panne

Pytt i panne er typisk restemat, så her trenger du egentlig ingen oppskrift. Bruk det du har i kjøleskapet og det du har lyst på! Hakkede urter på toppen løfter retten opp et hakk eller to, men blir gjerne ansett som jålete av den tradisjonelle pytt-elsker.

Pølselapskaus

Lapskaus er enkelt å lage, det er nesten umulig å mislykkes med denne retten. Denne typiske husmannskosten lages i mange varianter, her er en med pølse. En rett som fort blir barnas favoritt.

Pølse- og spinatpasta

Pølser har vært brukt i nesten all tid. Vi kjenner omtale av pølser allerede fra sagatiden. Denne retten består av spinat og pølser. Spinat er en grønnsak som inneholder både jern og C-vitamin.

Bønnegryte med kjøttpølse

På rufsete dager er det godt med en varmende gryte som metter. Denne gryten er lettlaget, og kan fint lages på forhånd for så å varmes opp igjen.

Betasuppe i en fei

Betasuppe er godt men tar tid hvis en skal koke den på en knoke. Her er ekspressvarianten, den smaker kjempegodt.

Kjøttpølse med tomat- og currysaus

Tyskland er kjent for sine utallige typer pølser. Prøv denne kjekke vrien med currysaus og surkål.