Kjøttpølse med tomat- og currysaus

Tyskland er kjent for sine utallige typer pølser. Prøv denne kjekke
vrien med currysaus og surkål.

20 min
Enkel
Kjøttpølse med tomat- og currysaus
Tips!

Denne retten kan du fint prøve ut med ulike typer pølser hvis du ønsker litt variasjon.

Slik gjør du

    1. 1
      Snitt pølsene lett på skrå for å unngå at de sprekker. Stek dem i 8–10 minutter i litt olje i en varm stekepanne. Dryss litt karri over pølsene når de er ferdig stekt.
    2. 2
      Lag tomat- og currysaus: Finhakk sjalottløken og ha den i en gryte sammen med hermetiske tomater, buljongterning, pepper og malt curry. Kok opp og la sausen småkoke i 10–15 minutter.
    3. 3
      Tilbered pommes strips etter anvisning på pakken.
    4. 4
      Server kjøttpølsene, pommes strips og karrisaus med sennep, surkål og sylteagurk som tilbehør.