Kjøttpølse med tomat- og currysaus
Tyskland er kjent for sine utallige typer pølser. Prøv denne kjekke
vrien med currysaus og surkål.
20 min
Enkel
Tips!
Denne retten kan du fint prøve ut med ulike typer pølser hvis du ønsker litt variasjon.
Slik gjør du
- 1Snitt pølsene lett på skrå for å unngå at de sprekker. Stek dem i 8–10 minutter i litt olje i en varm stekepanne. Dryss litt karri over pølsene når de er ferdig stekt.
- 2Lag tomat- og currysaus: Finhakk sjalottløken og ha den i en gryte sammen med hermetiske tomater, buljongterning, pepper og malt curry. Kok opp og la sausen småkoke i 10–15 minutter.
- 3Tilbered pommes strips etter anvisning på pakken.
- 4Server kjøttpølsene, pommes strips og karrisaus med sennep, surkål og sylteagurk som tilbehør.
- 1