Kjøttpølse med søt karrisaus
I kombinasjon med salat og poteter i karrisaus blir hverdagens pølsemiddag ikke bare sunn, men også utrolig smakfull.
40-60 min
Middels
Slik gjør du
- 1Rens løken og kutt den i tynne skiver. Skrell potetene og del dem i båter. Skrell eplene, fjern kjernen og skjær eplene i små biter.
- 2Varm 2 ss olje i en stekepanne. Stek løken på middels varme i ca. 4 minutter til den er mør og blank. Ha i potetbåtene og karripulver. Stek under omrøring i 3 minutter. Tilsett hakkede tomater, kokosmelk, knuste buljongterninger, brun farin (eller alternativ), rosiner og eplebiter. La det småkoke i ca. 20 minutter til potetene er gjennomkokt.
- 3Lag salat: Skjær avokadoen og mangoen i terninger. Finhakk rødløken og chilien. Bland sammen avokado, mango, rødløk og chili. Hell over limesaft og smak til med salt.Tips!
Stek kjøttpølsene i 1 ss olje til de er gylne og gjennomvarme. Snitt isbergsalaten i strimler.
- 4Server kjøttpølser og poteter i søt karrisaus med isbergsalat og avokado- og mangosalat til. Dryss gjerne over litt hakket persille.
- 1